iso9001usr banatech caransebes

 

BANATECH srl - connecting technologies reprezinta in mod direct in Romania urmatoarele firme germane de prestigiu, in domeniul prelucrarilor mecanice si al constructiilor de masini, asigura service si consultanta tehnica, la  cele mai bune preturi si conditii de livrare, respectiv finantare, pentru produsele comercializate. In mod exceptional, ne-am orientat activitatea cu preponderenta spre sectorul dispozitivelor de fixare a semifabricatelor si pieselor finite, beneficiind de sprijinul total al renumitei firme Hainbuch GmbHClamping Systems.


hainbuch gewefa


HAINBUCH GmbH - mandrine si dornuri cu bucsi elastice, hidraulice si manuale, stationare si rotative, pt. fixarea semifabricatelor de orice forma, pe orice tip de masini-unelte CNC. Solutii integrate pentru adaptabilitate maxima, timp de montare / schimbare minim, precizie de repetabilitate micronica! Toate produsele standardizate sunt disponibile imediat! Oferim, de-asemenea,  si solutii speciale de fixare conform solicitarilor clientului!

GEWEFA GmbH - portscule de mare precizie, pentru centre de prelucrare CNC, dupa standardele DIN-ISO (si nu numai) precum HSK, SK, MAS BT, VDI, standard si speciale, monobloc sau modulare. Lider de piata in Germania, datorita calitatii. Absolut toate produsele se afla pe stoc!

Portscule actionate (antrenate) DIN-ISO, de mare precizie, standard, modulare, unghiulare, speciale, etc., pentru strunguri CNC. Extrem de durabile, datorita tratamentului termic inovator. Livrare imediata din stoc!              

Apeland la serviciile firmei noastre, veti putea beneficia de oferte tehnice si comerciale in cel mai scurt timp, informatii detaliate despre oricare dintre produsele din portofoliu, consultanta tehnica de specialitate, intocmirea de proiecte, informatii utile despre finantari, dar si training-uri, invitatii la targuri, seminarii, prezentari, etc.

Va stam la dispozitie oricand, cu placere, inclusiv la sediul firmei Dvs., daca suntem solicitati !© 2010 - 2024 - Banatech srl.

Toate drepturile rezervate.
Webdesing by INFOGHID